Quantcast
Aurinkokivi - Tapahtuma

Tapahtumat

Helsingin Kirjamessut 2021
28 Loka, 2021

Helsingin Kirjamessut 2021

Helsingin Kirjamessut tarjoaa neljä päivää uutuuskirjoja, keskusteluja ja kohtaamisia kirjailijoiden ja kirjanystävien kanssa. Vuonna 2021 osa messujen ohjelmasta on katsottavissa myös verkossa. Helsingin Kirjamessut on valtakunnallisesti merkittävä kulttuurifoorumi, jossa kirjailijat, poliitikot, taiteilijat ja asiantuntijat keskustelevat aikamme ilmiöistä. Kirjamessujen tärkeimpiä arvoja ovat sananvapaus, suvaitsevaisuus ja ihmisoikeuksien kunnioittaminen.

Paikka:
Helsingin Messukeskus
Soklin kaivoshanke on haudattava
31 Joulu, 2021

Soklin kaivoshanke on haudattava

Soklin kaivoshankkeella on uhattu Itä-Lapin ainutlaatuista erämaaluontoa ja paikallisia elinkeinoja jo yli 50 vuoden ajan. Nyt on aika haudata Soklin kaivoshanke lopullisesti. Vetoamme elinkeinoministeri Mika Lintilään ja ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkoseen Soklin kaivoksen vanhentuneen YVA:n sekä Soklin kaivospiirin kumoamiseksi ja Soklin kaivoshankkeen päättämiseksi.

Paikka:
Internet
Vire – Tampereen terveysmessut
22 Tammi, 2022

Vire – Tampereen terveysmessut

Vire = Tampereen terveysmessut + Yoga Play – Tampereen Joogafestivaali Paranna terveyttäsi, lisää hyvinvointiasi ja palauta elinvoimasi. Vire on elinvoimaa täynnä oleva, pelkästään terveyteen ja hyvinvointiin keskittynyt tapahtuma, jonka yhteydessä järjestetään myös Yoga Play – Tampereen Joogafestivaali

Paikka:
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus