Tapahtumat

Frantsilan hyvinvoinnin esitelmät
27 Helmi, 2020

Frantsilan hyvinvoinnin esitelmät

Yrteistä ja akupisteistä apua uneen, jaksamiseen ja influenssan ennaltaehkäisyyn Frantsilan perustaja ja luonnollisen terveydenhoidon moniosaaja ja kouluttaja Virpi Raipala-Cormier jakaa monipuolista tietoa, kuinka hoitaa itseä ja läheisiä luonnollisin keinoin. Tervetuloa mukaan oppimaan ja innostumaan luonnon parantavasta voimasta! Frantsilan Kehäkukan kahvio auki koko esitelmän ajan. Sisäänpääsy 10 €


Ilon Valkeat hyvinvointimessut
29 Helmi, 2020

Ilon Valkeat hyvinvointimessut

Monipuoliset ja lämminhenkiset hyvinvointimessut, jossa on mielenkiintoisia luentoja ja näytetuokioita. Mukana on paljon näytteilleasettajia eri aloilta. Voit myös kokeilla monenlaisia näytehoitoja ja tulkintoja, sekä nauttia mukavasta, rennosta tunnelmasta.


Maailman luontopäivä
3 Maalis, 2020

Maailman luontopäivä

YK:n yleiskokous julisti vuonna 2013 maaliskuun 3. päivän maailman luontopäiväksi. Teemapäivän tarkoituksena on muistuttaa meitä luonnon monimuotoisuudesta ja toisaalta myös sen haavoittuvaisuudesta. Julistamalla maailman luonnolle oman teemapäivän YK halusi lisätä tietämystä luontoa uhkaavista ongelmista sekä pyrkiä kannustamaan ihmisiä toimimaan luontoa kunnioittaen, jotta ihmiset ja luonto voisivat tulevaisuudessakin elää rinnakkain vuorovaikutuksessa.

Paikka:
Maailma

Earth Hour
28 Maalis, 2020

Earth Hour

Earth Hour on ympäristöjärjestö WWF:n järjestämä maailman suurin ilmastotapahtuma, johon kaikki voivat osallistua. Tapahtuman aikana näytetään valomerkki ilmaston puolesta sammuttamalla turhat valot. Tämän symbolisen eleen avulla jokainen voi ilmaista huolensa ympäristön tilasta ja ilmastokriisistä päättäjille. Earth Hour ei siis ole sähkön- tai energiansäästötempaus. Earth Hour on seuraavan kerran lauantaina 28.3.2020 kello 20.30–21.30.

Paikka:
Maailma

Äiti Maan päivä
22 Huhti, 2020

Äiti Maan päivä

Kansainvälinen yhteisö lupasi jo vuoden 1992 Rion julistuksessaan, sen 7. periaatteessa, kantaa yhteisen vastuun säilyttääkseen, suojellaakseen ja palauttaakseen maapallon ekosysteemien terveyden ja eheyden. Äiti Maata juhlistetaankin siksi tänä vuosittain vietettävänä teemapäivänä.YK:n yleiskokous on julistanut huhtikuun 22. päivän Kansainväliseksi Äiti Maan päiväksi, jotta muistaisimme elää arjessamme harmoniassa luonnon kanssa, ja jotta niin nykyisillä kuin myös tulevilla sukupolvilla olisi o…

Paikka:
Maailma