Quantcast
Aurinkokiven tapahtumakalenteri

Tapahtumat

Aurinkokiven tapahtumakalenterissa voit ilmoittaa ilmaiseksi henkiset ja vihreät tapahtumat, vetoomukset, aloitteet ja kampanjat. Lähetä tapahtuman tiedot osoitteella: posti@aurinkokivi.com. Tapahtumakalenterin tarjoaa Aurinkokivi Deitti. Aurinkokivi ei vastaa ilmoitusten tiedoista. Tarkista aika ja paikka ym. tiedot aina tapahtuman järjestäjältä.

Perusteettomat Covid-19 -toimenpiteet lopetettava Suomessa
31 Tammi, 2021

Perusteettomat Covid-19 -toimenpiteet lopetettava Suomessa

Vetoomus totuuden julkaisemiseksi Covid-19-tartuntojen ja kuolemien määrästä sekä perustelemattomien Covid-19-rajoitusten lopettamiseksi Suomessa.Vapauden Puolesta (WFA Suomi)

Paikka:
Internet

Minä Olen -messut 2021
13 Helmi, 2021

Minä Olen -messut 2021

Vuosittainen Minä Olen -messut lukeutuu maamme tunnetuimpiin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tapahtumiin. Finlandia-talossa 13-14.2.2021 jo 26. kertaa järjestettävä alan suurkatselmus tarjoaa monipuolista ohjelmaa kahden päivän ajan neljässä kerroksessa, viidessä salissa lukuisten alansa eturivin nimien johdolla.Minä Olen – messutapahtuma tarjoaa erinomaiset puitteet tutustua kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin lukuisista eri näkökulmista. Näytteilleasettajia messuilla on vuosittain yli 200.


Ystävänpäivä
14 Helmi, 2021

Ystävänpäivä

Ystävänpäivä on useissa maissa 14. helmikuuta vietettävä juhla. Kansainvälisestä tavasta poiketen suomalainen ystävänpäivä on yleisemmin ystävien muistamisen, ei vain rakastavaisten, juhlapäivä. Ystävänpäivänä ystäviä muistetaan korteilla tai muilla tervehdyksillä. Suomessa ystävänpäivä on Valentinin nimipäivä, ja katolisessa kirkossa se on Pyhän Valentinuksen muistopäivä. Englanniksi se tunnetaankin nimellä Valentine's Day.Lähde: Wikipedia

Paikka:
Maailma

ILON Valkeat hyvinvointimessut
27 Helmi, 2021

ILON Valkeat hyvinvointimessut

Monipuoliset ja lämminhenkiset hyvinvointimessut, jossa on mielenkiintoisia luentoja ja näytetuokioita. Mukana on paljon näytteilleasettajia eri aloilta. Voit myös kokeilla monenlaisia näytehoitoja ja tulkintoja, sekä nauttia mukavasta, rennosta tunnelmasta. Messuilla on kahvila sekä lounasravintola.


Maailman luontopäivä
3 Maalis, 2021

Maailman luontopäivä

YK:n yleiskokous julisti vuonna 2013 maaliskuun 3. päivän maailman luontopäiväksi. Teemapäivän tarkoituksena on muistuttaa meitä luonnon monimuotoisuudesta ja toisaalta myös sen haavoittuvaisuudesta. Julistamalla maailman luonnolle oman teemapäivän YK halusi lisätä tietämystä luontoa uhkaavista ongelmista sekä pyrkiä kannustamaan ihmisiä toimimaan luontoa kunnioittaen, jotta ihmiset ja luonto voisivat tulevaisuudessakin elää rinnakkain vuorovaikutuksessa.

Paikka:
Maailma

Pauanne elää!
1 Heinä, 2021

Pauanne elää!

Pauanne elää! paneutuu Kaustisen Puhkionkalliolla sijaitsevan osittain lahonneen ja palaneen Pauanteen kohtaloon. Pauanne oli vuosina 1983-1992 toiminut vaihtoehtokulttuurikeskus, jonka tarkoituksena oli tuoda kansanparantajat, muusikot, käsityöläiset ja taiteilijat yhteen sekä jakaa tietoa, taitoja ja toimitiloja kiinnostuneille. Kalevaisesta mytologiasta inspiroituneet rakennukset edustavat orgaanista arkkitehtuuria parhaimmillaan ja ne on toteutettu perinteisin rakennusmenetelmin. Pauanne elä…

Paikka:
Kaustinen