Quantcast
Aurinkokiven tapahtumakalenteri

Tapahtumat

Aurinkokiven tapahtumakalenterissa voit ilmoittaa ilmaiseksi henkiset ja vihreät tapahtumat, vetoomukset, aloitteet ja kampanjat. Lähetä tapahtuman tiedot osoitteella: posti@aurinkokivi.com. Tapahtumakalenterin tarjoaa Aurinkokivi Deitti. Aurinkokivi ei vastaa ilmoitusten tiedoista. Tarkista aika ja paikka ym. tiedot aina tapahtuman järjestäjältä.

Ultran Avoimet ovet
26 Touko, 2022

Ultran Avoimet ovet

Tervetuloa tutustumaan Ultran toimintaan Kuhmoisten Kylämälle! Vuoden rajatietokirjan julkistus ja yleisöäänestyksen voittajan julkistaminen. -Vapaa pääsy, ilmaisohjelmaa-Tuttuja ja tuntemattomia rajatiedon ja henkisyyden harrastajia ympäri Suomea!-Kylämän oma pop-up ravintola-Ultrapuoti avoinnaMuu ohjelma tarkentuu lähempänä tapahtumaa.


Juhannus
25 Kesä, 2022

Juhannus

Juhannus tarkoittaa valon ja keskikesän juhlaa, jota vietetään kesäkuussa kesäpäivänseisauksen tienoilla. Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa juhannus on ollut alun perin muinaisuskontoon liittyvä juhla. Monet kristilliset kirkkokunnat viettävät juhannusta Johannes Kastajan syntymäpäivänä, mistä tulee nimi juhannus. Joissakin murteissa juhannusta kutsutaan mittumaariksi.Juhannusta vietettiin alun perin vuoden valoisimpana päivänä eli kesäpäivänseisauksen aikaan, josta katolinen kirkko siirsi j…

Paikka:
Suomi