Aurinkokivi on vuodesta 2012 lähtien toiminut suomalainen deittipalvelu. Se on yksi Suomen suurimmista uushenkisistä verkkoyhteisöpalveluista. Tällä hetkellä Aurinkokivessä tehdään noin 40 000 sivulatausta kuukaudessa. Aurinkokivi uudistui täysin vuoden 2020 alussa.

Käyttäjäprofiili

  • Suurin ikäryhmä on 30-45-vuotiaat, joita on 57 % käyttäjistä
  • Käyttäjissä on suunnilleen saman verran naisia ja miehiä

Aurinkokiven käyttäjien kiinnostuksen kohteita on mitattu viimeksi syyskuussa 2019. Suosituimpia henkisiä aiheita ovat järjestyksessä: Luontaishoidot, parantaminen, luonnonhenget, jooga, mystiikka, astrologia, tantra, šamanismi, enkelit, selkounet ja buddhalaisuus.

Aurinkokivi Deitissä on selvitetty käyttäjien maailmankatsomusta, arvoja, ajankäyttöä ja elintapoja yli kuudellakymmenellä satunnaisesti vaihtuvalla kyselyllä. Aurinkokiven käyttäjistä 60 % ajattelee että homeopatia toimii. 53 % ennustaa korteista, ja 46 % mielestä horoskoopilla on ainakin jonkin verran merkitystä kumppanin valinnassa. 49 % meditoi päivittäin tai useita kertoja viikossa. Aurinkokiven käyttäjistä 34 % kuuluu kirkkoon ja 42 % ilmoittaa rukoilevansa säännöllisesti.

Kyselyillä on mitattu myös Aurinkokiven käyttäjien elintapoja ja kulutustottumuksia. 64 % käyttäjistä ilmoittaa liikkuvansa mieluiten kävellen tai polkupyörällä. Tämä voi ainakin osittain johtua siitä että käyttäjistä suuri osa on nuoria, perheettömiä kaupunkilaisia. Pyrkimys luonnonmukaisuuteen näkyy selvästi: 66 % kertoo ostavansa luomua aina kun mahdollista, ja kolme neljästä (73 %) kerää marjoja tai sieniä. 38 % käy kirpputoreilla vähintään kerran kuussa. Huomattavan suuri osa (38 %) Aurinkokiven käyttäjistä ei omista lainkaan televisiota. Aurinkokiven käyttäjistä 75 % on erityisherkkiä.

Mainostaminen Aurinkokivessä

Mainostaminen Aurinkokivessä on edullista. Saat samalla rahalla yhtä paljon kohdennettua yleisöä kuin mainostamalla Facebookissa tai Googlessa. Kaiken lisäksi se on paljon helpompaa. Aurinkokiven omistaa suomalainen yritys joka maksaa veronsa Suomeen.

Jos sinulla ei ole mainosbanneria, voit tilata suunnittelun Lumiinilta. Perusbannerin hinnat alkaen 25 euroa. Sivustolla on tarjolla seitsemän eri mainospaikkaa. Mainokset voidaan kohdistaa kaikille tai pelkästään sisään kirjautuneille käyttäjille. Aurinkokivi myy mainoksia 5 000 näyttökerran pakettina, jonka hinta on 20 euroa. 5 000 näyttöä tulee täyteen noin kuukaudessa, riippuen sivustolla olevien bannereiden määrästä ja mainoksen sijoituspaikasta.

Jos olet uusi mainostaja, saat 30 % alennuksen kampanjaasi!

Mainosyhteistyö

Aurinkokivi on avoin erilaisille yhteistyön muodoille. Voit ehdottaa esimerkiksi linkki- tai bannerivaihtoa, tai voit tutustua Aurinkokiven affiliate-ohjelmaan. Aurinkokiven blogiin otetaan vastaan kirjoituksia käyttäjiä kiinnostavista aiheista (vieraskynä). Sopivia aiheita ovat esimerkiksi ihmissuhteet ja deittailu, matkailu, luonto, terveys ja henkisyys. Yhteistyökumppanien linkkejä löytyy Aurinkokiven Palvelusivulta.

Ota yhteyttä ja kerro ideasi!