Mediakortti

Aurinkokivi on vuodesta 2012 lähtien toiminut suomalainen deittipalvelu. Tällä hetkellä Aurinkokivessä tehdään noin 40 000 sivulatausta kuukaudessa. Aurinkokivi uudistui täysin vuoden 2020 alussa.

Käyttäjäprofiili

  • Suurin ikäryhmä on 30-45-vuotiaat, joita on 57 % käyttäjistä
  • Käyttäjissä on suunnilleen saman verran naisia ja miehiä

Mainostaminen Aurinkokivessä

Mainostaminen Aurinkokivessä on edullista. Saat samalla rahalla yhtä paljon kohdennettua yleisöä kuin mainostamalla Facebookissa tai Googlessa. Aurinkokiven omistaa suomalainen yritys joka maksaa veronsa Suomeen.

Jos sinulla ei ole mainosbanneria, voit tilata suunnittelun Lumiinilta. Perusbannerin hinnat alkaen 30 euroa. Sivustolla on tarjolla seitsemän eri mainospaikkaa. Mainokset voidaan kohdistaa kaikille tai pelkästään sisään kirjautuneille käyttäjille. Aurinkokivi myy mainoksia 5 000 näyttökerran pakettina, jonka hinta on 20 euroa. 5 000 näyttöä tulee täyteen noin kuukaudessa, riippuen sivustolla olevien bannereiden määrästä ja mainoksen sijoituspaikasta.

Mainosyhteistyö

Aurinkokivi on avoin erilaisille yhteistyön muodoille. Voit ehdottaa esimerkiksi linkki- tai bannerivaihtoa, tai voit tutustua Aurinkokiven affiliate-ohjelmaan. Aurinkokiven blogiin otetaan vastaan kirjoituksia käyttäjiä kiinnostavista aiheista (vieraskynä). Sopivia aiheita ovat esimerkiksi ihmissuhteet ja deittailu, matkailu, luonto, terveys ja henkisyys. Yhteistyökumppanien linkkejä löytyy Aurinkokiven Palvelusivulta.

Ota yhteyttä ja kerro ideasi!