Aurinkokivi on vuodesta 2012 lähtien toiminut suomalainen deittipalvelu. Se on yksi Suomen suurimmista uushenkisistä verkkoyhteisöpalveluista. Aurinkokivi uudistui täysin vuoden 2020 alussa. Käyttäjämäärä on kasvussa: Aurinkokiven tavoite on 2000 rekisteröitynyttä käyttäjää, joka tarkoittaa noin 150 000 sivulatausta kuukaudessa.

Käyttäjäprofiili

  • Suurin ikäryhmä on 30-45-vuotiaat, joita on 57 % käyttäjistä
  • Käyttäjissä on hieman enemmän naisia kuin miehiä (vanhan Aurinkokiven tilastot)

Aurinkokiven käyttäjien kiinnostuksen kohteita on mitattu viimeksi syyskuussa 2019. Suosituimpia henkisiä aiheita ovat järjestyksessä: Luontaishoidot, parantaminen, luonnonhenget, jooga, mystiikka, astrologia, tantra, šamanismi, enkelit, selkounet ja buddhalaisuus.

Aurinkokivi Deitissä on selvitetty käyttäjien maailmankatsomusta, arvoja, ajankäyttöä ja elintapoja yli kuudellakymmenellä satunnaisesti vaihtuvalla kyselyllä. Aurinkokiven käyttäjistä 60 % ajattelee että homeopatia toimii. 53 % ennustaa korteista, ja 46 % mielestä horoskoopilla on ainakin jonkin verran merkitystä kumppanin valinnassa. 49 % meditoi päivittäin tai useita kertoja viikossa. Aurinkokiven käyttäjistä 34 % kuuluu kirkkoon ja 42 % ilmoittaa rukoilevansa säännöllisesti.

Kyselyillä on mitattu myös Aurinkokiven käyttäjien elintapoja ja kulutustottumuksia. 64 % käyttäjistä ilmoittaa liikkuvansa mieluiten kävellen tai polkupyörällä. Tämä voi ainakin osittain johtua siitä että käyttäjistä suuri osa on nuoria, perheettömiä kaupunkilaisia. Pyrkimys luonnonmukaisuuteen näkyy selvästi: 66 % kertoo ostavansa luomua aina kun mahdollista, ja kolme neljästä (73 %) kerää marjoja tai sieniä. 38 % käy kirpputoreilla vähintään kerran kuussa. Huomattavan suuri osa (38 %) Aurinkokiven käyttäjistä ei omista lainkaan televisiota. Aurinkokiven käyttäjistä 75 % on erityisherkkiä.

Mainostaminen Aurinkokivessä

Mainostaminen Aurinkokivessä on edullista. Saat samalla rahalla yhtä paljon kohdennettua yleisöä kuin mainostamalla Facebookissa tai Googlessa. Aurinkokiven omistaa suomalainen yritys joka maksaa veronsa Suomeen.

Kampanjan vähimmäishinta on 50 euroa. Jos sinulla ei ole mainosbanneria, voit tilata suunnittelun Aurinkokiveltä. Hinnat alkaen 35 euroa. Sivustolla on tarjolla seitsemän eri mainospaikkaa.

Jos olet uusi mainostaja, saat 30 % alennuksen kampanjaasi!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!