Kenelle Aurinkokivi on tarkoitettu?

Aurinkokivi sai alkunsa vuonna 2012. Se syntyi tarpeesta, koska suomalaisille henkisille sinkuille haluttiin kohtaamispaikka. Uudistunut Aurinkokivi Deitti palvelee laajempaa yleisöä, mutta tarjoaa silti paljon mahdollisuuksia samanhenkisen seuran löytämiseen. Aurinkokivi toimi pitkään täysin ilmaisena palveluna. Perustoiminnot ovat edelleen ilmaisia, ja myös sivuston perustarkoitus on edelleen sama: tarjota kohtaamispaikka suomalaisille ihmisille, joita yhdistää avoin ja ennakkoluuloton suhtautuminen elämään ja erilaisiin maailmankatsomuksiin. Seuran etsimiseen uudistunut sivusto antaakin paljon mahdollisuuksia, ja myös vapautta. Sivusto on tehty toimimaan sujuvasti myös tabletilla ja puhelimella.

Vihreä

Aurinkokiven lähtökohtana on ihmisten ja luonnon hyvinvointi. Aurinkokivi antaa 50 senttiä jokaisesta ostosta Suomen metsien suojeluun. Aurinkokiven vihreä palvelin sijaitsee Ulvilassa, kallion sisälle rakennetussa laitetilassa. Palvelimen sähkönä käytetään Porin Energian tuulisähköä.

Ilmainen

Aurinkokiven perusominaisuuksia voit käyttää ilmaiseksi. Niihin kuuluvat esimerkiksi viestien lukeminen ja lähettäminen sekä profiilien hakeminen. Lisäpalvelut saat käyttöösi ostamalla Liekki-jäsenyyden. Aurinkokivellä on ominaisuuksiinsa nähden hyvin edulliset hinnat. Esimerkiksi kahden kuukauden jäsenyys maksaa vain 3,25 euroa kuukaudessa. Aurinkokivessä ei ole toistuvia maksuja, joten tiedät tarkkaan mistä maksat ja milloin.

Turvallinen

Aurinkokivessä kaikki tietoliikenne on turvattu SSL-salauksella. Profiilisi yksityisyysasetuksista voit määrittää kenelle tietosi näkyvät. Voit myös rajoittaa oikeuden viestittelyyn vain niille käyttäjille, jotka vastaavat toivekumppaniasi. Tämä vähentää turhia yhteydenottoja, ja tekee deittailusta mukavampaa ja rennompaa kaikille. Liittyminen on täysin riskitöntä: Voit poistaa profiilisi parilla klikkauksella, milloin haluat.

Kotimainen

Deittisivustoissa on nykyisin suomalaisillakin paljon valinnanvaraa. Tiesitkö muuten, että sama yritys omistaa monet maailman suurimmista deittisivustoista? Aurinkokivi on täysin kotimainen palvelu. Aurinkokiven omistaa suomalainen yritys, joka maksaa veronsa Suomeen.

Monipuolinen

Aurinkokivessä on hyvin monipuoliset ominaisuudet. Vaikka se onkin deitti, se on ominaisuuksiltaan laajempi verkkoyhteisöpalvelu. Deitin perustoimintojen lisäksi Tapahtumakalenteri ja Blogit ovat myös ilmaisjäsenten käytettävissä. Liekki-jäsenenä saat käyttöösi vielä huomattavasti laajemmat palvelut.

Aurinkokiven hakutoiminto on ainutlaatuinen: Voit hakea seuraa esimerkiksi ulkonäön, harrastusten, musiikkimaun tai 20 erilaisen uskontoon ja filosofiaan liittyvän aiheen mukaan. Voit tehdä hakuja myös psykologisen Myers-Briggs -tyyppi-indikaattorin perusteella, ainoana Suomessa. Lisää Aurinkokiven uusista ominaisuuksista voit lukea blogista.

Vai haluatko ensin kurkistaa sivustolle? Katso tästä Aurin virtuaaliprofiili

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org