Oikeasti hyvä deittisivusto

Aurinkokivi perustettiin vuonna 2012 ja se toimi pitkään täysin ilmaisena palveluna. Sivusto syntyi tarpeesta, koska suomalaisille henkisille sinkuille haluttiin kohtaamispaikka. Uudistunut Aurinkokivi Deitti on tarkoitettu kaikille suomalaisille, mutta se tarjoaa silti paljon mahdollisuuksia samanhenkisen seuran löytämiseen. Perustoiminnot ovat edelleen ilmaisia, ja myös sivuston perustarkoitus on edelleen sama: tarjota toimiva kohtaamispaikka suomalaisille sinkuille. Seuran etsimiseen uudistunut sivusto antaakin paljon mahdollisuuksia, ja myös vapautta.

Aurinkokiven käyttäjämäärä on kasvussa. Sivustolle tehdään noin 100 uutta profiilia joka kuukausi. Kyselyn mukaan joka kolmas käyttäjä on tullut Aurinkokiveen kaverin suosituksesta.

Toimii sujuvasti myös tabletilla ja puhelimella

Ilmainen

Aurinkokiven perusominaisuuksia voit käyttää ilmaiseksi. Niihin kuuluvat esimerkiksi oma kuvallinen profiili, viestien lukeminen ja lähettäminen sekä profiilien hakeminen. Käyttäjän kannalta ilmaisuus tarkoittaa usein mainosviidakossa seikkailua, ja kokemuksena se voikin olla pannukakku. Siksi me näytämmekin ilmaiskäyttäjille mainoksia hyvin harkitusti. Aurinkokiven monipuoliset lisäpalvelut saat käyttöösi kahdeksi kuukaudeksi yhteensä vain 7,90 eurolla. Aurinkokivessä ei ole toistuvia maksuja, joten tiedät tarkkaan mistä maksat ja milloin.

Turvallinen

Rekisteröityessäsi palveluun sinun ei tarvitse antaa puhelinnumeroasi, sähköpostiosoite riittää. Emme myy tietojasi eteenpäin. Aurinkokivessä kaikki tietoliikenne on turvattu SSL-salauksella. Profiilisi yksityisyysasetuksista voit määrittää kenelle tietosi näkyvät. Voit myös rajoittaa oikeuden viestittelyyn vain niille käyttäjille, jotka vastaavat toivekumppaniasi. Tämä vähentää turhia yhteydenottoja, ja tekee deittailusta mukavampaa kaikille. Liittyminen on täysin riskitöntä: Voit poistaa profiilisi parilla klikkauksella, milloin haluat.

Laadukas

Aurinkokivi Deitti on moderoitu sivusto. Kaikki uudet profiilit tarkistetaan, jotta palvelun korkea laatu säilyy. Haluamme tarjota käyttäjille vain todellisia vaihtoehtoja. Siksi poistamme sivustolta kaikki yli 12 kuukautta passiivisena olleet profiilit.

Vihreä

Aurinkokiven lähtökohtana on ihmisten ja luonnon hyvinvointi. Aurinkokivi antaa 50 senttiä jokaisesta ostosta Suomen metsien suojeluun. Aurinkokiven vihreä palvelin sijaitsee Ulvilassa, kallion sisälle rakennetussa laitetilassa. Palvelimen sähkönä käytetään Porin Energian tuulisähköä.

Kotimainen

Deittisivustoissa on nykyisin suomalaisillakin paljon valinnanvaraa. Tiesitkö muuten, että sama yritys omistaa monet maailman suurimmista deittisivustoista? Aurinkokivi on täysin kotimainen palvelu. Aurinkokiven omistaa suomalainen yritys, joka maksaa veronsa Suomeen.

Monipuolinen

Aurinkokivessä on hyvin monipuoliset ominaisuudet. Deitin perustoimintojen lisäksi Tapahtumakalenteri ja Blogit ovat myös ilmaisjäsenten käytettävissä. Liekki-jäsenenä saat käyttöösi vielä huomattavasti laajemmat palvelut.

Aurinkokiven hakutoiminto on ainutlaatuinen: Voit hakea seuraa esimerkiksi etäisyyden, ulkonäön, harrastusten, musiikkimaun tai 20 erilaisen uskontoon ja filosofiaan liittyvän aiheen mukaan. Voit tehdä hakuja myös psykologisen Myers-Briggs -tyyppi-indikaattorin perusteella, ainoana Suomessa.

Vai haluatko ensin kurkistaa sivustolle? Katso tästä Aurin virtuaaliprofiili

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org