Kenelle Aurinkokivi on tarkoitettu?

Aurinkokiven käyttäjiä yhdistää henkinen maailmankatsomus, josta on monenlaisia tulkintoja. Käyttäjille yhteisiä asioita voivat olla kiinnostus henkiseen kasvuun, rajatietoon, itämaisiin filosofioihin, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tai luonnonmukaiseen elämäntapaan. Perennialismiksi kutsutun näkökulman mukaan maailman perinteisistä uskonnoista voidaan löytää yhteinen ydin. Sama näkökulma on myös Aurinkokiven filosofian taustalla.

Lue lisää Aurinkokiven filosofiasta »

Aurinkokivi on ystävällinen deittipalvelu

Aurinkokivi sai alkunsa vuonna 2012. Se syntyi tarpeesta, koska suomalaisille henkisille sinkuille haluttiin kohtaamispaikka. Aurinkokivi toimi pitkään täysin ilmaisena palveluna. Perustoiminnot ovat edelleen ilmaisia, ja myös sivuston perustarkoitus on edelleen sama: tarjota kohtaamispaikka suomalaisille ihmisille, joille henkinen maailmankatsomus on tärkeä osa elämää. Seuran etsimiseen uudistunut sivusto antaakin paljon mahdollisuuksia, ja myös vapautta. Sivusto on tehty toimimaan sujuvasti myös tabletilla ja puhelimella.

Aurinkokivi on siksikin erilainen deitti, että sen käyttäjissä on enemmän naisia kuin miehiä.

Ekologinen

Aurinkokiven lähtökohtana on ihmisten ja luonnon hyvinvointi. Aurinkokivi antaa 50 senttiä jokaisesta ostosta Suomen metsien suojeluun. Aurinkokiven vihreä palvelin sijaitsee Ulvilassa, kallion sisälle rakennetussa laitetilassa. Palvelimen sähkönä käytetään Porin Energian tuulisähköä.

Ilmainen

Aurinkokiven perusominaisuuksia voit käyttää täysin ilmaiseksi. Niihin kuuluvat esimerkiksi viestien lukeminen ja lähettäminen sekä profiilien hakeminen. Lisäpalvelut saat käyttöösi ostamalla Liekki-jäsenyyden. Aurinkokivellä on ominaisuuksiinsa nähden hyvin edulliset hinnat. Esimerkiksi kolmen kuukauden jäsenyys maksaa alle kahdeksan euroa kuukaudessa. Aurinkokivessä ei ole toistuvia maksuja, joten tiedät tarkkaan mistä maksat ja milloin.

Turvallinen

Aurinkokivessä kaikki tietoliikenne on turvattu SSL-salauksella. Profiilisi yksityisyysasetuksista voit määrittää kenelle tietosi näkyvät. Voit myös rajoittaa oikeuden viestittelyyn vain niille käyttäjille, jotka vastaavat toivekumppaniasi. Tämä vähentää turhia yhteydenottoja, ja tekee deittailusta mukavampaa ja rennompaa kaikille. Liittyminen on täysin riskitöntä: Voit poistaa profiilisi yhdellä klikkauksella, milloin haluat.

Kotimainen

Deittisivustoissa on nykyisin suomalaisillakin paljon valinnanvaraa. Tiesitkö muuten, että sama yritys omistaa monet maailman suurimmista deittisivustoista? Aurinkokivi on täysin kotimainen palvelu. Aurinkokiven omistaa suomalainen yritys, joka maksaa veronsa Suomeen.

Monipuolinen

Aurinkokivessä on hyvin monipuoliset ominaisuudet. Vaikka se onkin deitti, se on ominaisuuksiltaan laajempi verkkoyhteisöpalvelu. Deitin perustoimintojen lisäksi Tapahtumakalenteri, Tori ja Blogit ovat myös ilmaisjäsenten käytettävissä. Liekki-jäsenenä saat käyttöösi vielä huomattavasti laajemmat palvelut.

Aurinkokiven hakutoiminto on ainutlaatuinen: Voit hakea seuraa esimerkiksi ulkonäön, harrastusten, musiikkimaun, tai 43 erilaisen henkisyyteen, uskontoon ja filosofiaan liittyvän aiheen mukaan. Voit tehdä hakuja myös psykologisen Myers-Briggs -tyyppi-indikaattorin perusteella, ainoana Suomessa. Lisää Aurinkokiven uusista ominaisuuksista voit lukea blogista.

Vai haluatko ensin kurkistaa sivustolle? Katso tästä Aurin virtuaaliprofiili

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org