Oikeasti hyvä deittisivusto

Uudistunut Aurinkokivi Deitti on tarkoitettu kaikille suomalaisille, mutta se tarjoaa silti paljon mahdollisuuksia samanhenkisen seuran löytämiseen. Aurinkokivi perustettiin vuonna 2012 ja se toimi pitkään täysin ilmaisena palveluna. Perustoiminnot ovat edelleen ilmaisia, ja myös sivuston perustarkoitus on edelleen sama: tarjota kohtaamispaikka suomalaisille ihmisille, joita yhdistää avoin ja ennakkoluuloton suhtautuminen elämään. Seuran etsimiseen uudistunut sivusto antaakin paljon mahdollisuuksia, ja myös vapautta. Sivusto on tehty toimimaan sujuvasti myös tabletilla ja puhelimella.

Haluamme tarjota käyttäjille vain hyviä kokemuksia ja todellisia vaihtoehtoja. Poistamme kaikki yli vuoden passiivisena olleet profiilit.

Vihreä

Aurinkokiven lähtökohtana on ihmisten ja luonnon hyvinvointi. Aurinkokivi antaa 50 senttiä jokaisesta ostosta Suomen metsien suojeluun. Aurinkokiven vihreä palvelin sijaitsee Ulvilassa, kallion sisälle rakennetussa laitetilassa. Palvelimen sähkönä käytetään Porin Energian tuulisähköä.

Ilmainen

Aurinkokiven perusominaisuuksia voit käyttää ilmaiseksi. Niihin kuuluvat esimerkiksi viestien lukeminen ja lähettäminen sekä profiilien hakeminen. Ilmaisuus ei kuitenkaan ole pelkästään hyvä asia. Käyttäjän kannalta se usein tarkoittaa mainosviidakossa seikkailua, ja kokemuksena se voikin olla pannukakku. Mekin näytämme ilmaiskäyttäjille mainoksia, mutta hyvin harkitusti. Aurinkokiven lisäpalvelut saat käyttöösi kahdeksi kuukaudeksi yhteensä vain 7,50 eurolla. Aurinkokivessä ei ole toistuvia maksuja, joten tiedät tarkkaan mistä maksat ja milloin.

Turvallinen

Aurinkokivessä kaikki tietoliikenne on turvattu SSL-salauksella. Profiilisi yksityisyysasetuksista voit määrittää kenelle tietosi näkyvät. Voit myös rajoittaa oikeuden viestittelyyn vain niille käyttäjille, jotka vastaavat toivekumppaniasi. Tämä vähentää turhia yhteydenottoja, ja tekee deittailusta mukavampaa ja rennompaa kaikille. Liittyminen on täysin riskitöntä: Voit poistaa profiilisi parilla klikkauksella, milloin haluat.

Kotimainen

Deittisivustoissa on nykyisin suomalaisillakin paljon valinnanvaraa. Tiesitkö muuten, että sama yritys omistaa monet maailman suurimmista deittisivustoista? Aurinkokivi on täysin kotimainen palvelu. Aurinkokiven omistaa suomalainen yritys, joka maksaa veronsa Suomeen.

Monipuolinen

Aurinkokivessä on hyvin monipuoliset ominaisuudet. Vaikka se onkin deitti, se on ominaisuuksiltaan laajempi verkkoyhteisöpalvelu. Deitin perustoimintojen lisäksi Tapahtumakalenteri ja Blogit ovat myös ilmaisjäsenten käytettävissä. Liekki-jäsenenä saat käyttöösi vielä huomattavasti laajemmat palvelut.

Aurinkokiven hakutoiminto on ainutlaatuinen: Voit hakea seuraa esimerkiksi etäisyyden, ulkonäön, harrastusten, musiikkimaun tai 20 erilaisen uskontoon ja filosofiaan liittyvän aiheen mukaan. Voit tehdä hakuja myös psykologisen Myers-Briggs -tyyppi-indikaattorin perusteella, ainoana Suomessa. Lisää Aurinkokiven ominaisuuksista voit lukea blogista.

Vai haluatko ensin kurkistaa sivustolle? Katso tästä Aurin virtuaaliprofiili

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org