Löydä
samanhenkistä seuraa

Aurinkokivi on henkisten maailmankatsomusten kohtaamispaikka. Tapaa sinkkuja jotka jakavat kanssasi samanlaiset elämän­arvot ja kiinnostuksen kohteet. Lue lisää Aurinkokivestä »

Näin aloitat

LUE ESITTELY

Aurinkokivi on suomalainen deitti­sivusto. Esittelystä löydät tietoa Aurinko­kivestä ja siitä kenelle se on tarkoitettu. Jos sinusta tuntuu että Aurinko­kivi on sinulle sopiva deitti, voit siirtyä tekemään profiilin. Rekisteröityminen ja sivuston käyttäminen on ilmaista.

TEE PROFIILI

Profiilin luominen Aurinkokiveen on helppoa. Voit antaa aluksi perus­tiedot itsestäsi ja palata täydentämään profiilisi myöhemmin. Vahvistus­viestin saat heti sähkö­postilla, ja voit kirjautua sisään. Aurinko­kivi Deittiin tulee useita uusia käyttäjiä joka päivä.

ETSI SEURAA

Käytä monipuolista hakua, lähetä viestejä, lataa sisältöä ja tutustu muihin käyttäjiin. Etsitpä sitten elämän­kumppania tai kavereita, Aurinko­kivestä löydät kiinnostavia ihmisiä omalta alueeltasi. Aurinko­kivi on toiminut suomalaisten sinkkujen kohtaamis­paikkana jo vuodesta 2012.

Blogit

Uushenkisyys ja sinkut

Uushenkisyys ja sinkut

Blogi 17.2.2020 Uushenkisyys ja sinkut Kuinka paljon Suomessa on sinkkuja? Tilastokeskus tekee tilastoja asuntokunnan koon ja väestön perheaseman mukaan, mutta näistä tiedoista ei voi päätellä, kuinka moni on vailla kump… »

Hyvää uutta vuotta!

Hyvää uutta vuotta!

Blogi 2.1.2020 Vuosikymmen vaihtui, ja samalla vaihtui myös Aurinkokivi Deitti. Entisestä on toki jäljellä vielä tuttu osoite aurinkokivi.com, mutta muuten ei vanhaa ole paljon säästetty. Uudistuminen ja muutos on välttä… »

Uutiset

Muutoksia rekisteröitymisessä

Muutoksia rekisteröitymisessä

Muutoksia rekisteröitymisessä Rekisteröitymiseen on tehty hieman muutoksia. Muutokset eivät vaikuta sivustolle aiemmin tulleisiin käyttäjiin. Rekisteröitymisen yhteydessä annetaan nyt vain muutamia perustietoja, ja käytt… »

Maaliskuun uutiskirje

Maaliskuun uutiskirje

Maaliskuun uutiskirje Koronaviruksen vuoksi nyt ei ole hyvä aika sopia treffejä, mutta netissä voi sentään keskustella turvallisesti. Onneksi meillä Suomessa on hyvin toimivat nettiyhteydet, ja paljon erilaisia palveluit… »