Löydä
samanhenkistä seuraa

Aurinkokivi on tarkoitettu ihmisille joiden maailmankatsomus on henkinen mutta ei välttämättä uskonnollinen. Aurinkokivi Deitistä löydät ihmisiä jotka jakavat kanssasi samankaltaiset kiinnostuksen kohteet ja elämänarvot. Täysin uudistunut sivusto avautui tammikuussa 2020. Lue lisää Aurinkokivestä »

Näin se toimii

TEE PROFIILI

Profiilin luominen Aurinkokiveen on helppoa. Voit antaa aluksi perustiedot itsestäsi ja palata täydentämään profiilisi myöhemmin. Vahvistusviestin saat heti sähköpostilla, ja voit kirjautua sisään.

ETSI SEURAA

Käytä monipuolista hakua, lähetä viestejä, lataa sisältöä ja tutustu muihin käyttäjiin. Etsitpä sitten elämänkumppania tai kavereita, Aurinkokivestä löydät varmasti kiinnostavia ihmisiä omalta alueeltasi.

SOVI TAPAAMINEN

Liity mukaan ja löydä itsellesi samanhenkistä seuraa! Aurinkokivi Deitti on toiminut suomalaisten sinkkujen kohtaamispaikkana jo vuodesta 2012.

Blogit

Uushenkisyys ja sinkut

Uushenkisyys ja sinkut

17.2.2020 Uushenkisyys ja sinkut Kuinka paljon Suomessa on sinkkuja? Tilastokeskus tekee tilastoja asuntokunnan koon ja väestön perheaseman mukaan, mutta näistä tiedoista ei voi päätellä, kuinka moni on vailla kumppania.… »

Aurinkokiven blogit

Aurinkokiven blogit

5.1.2020 Aurinkokiven blogit aloittavat pian! Blogien kirjoittaminen on mahdollista myös käyttäjille. Tämän blogitekstin tarkoituksena on esitellä Aurinkokiven blogien perustekstiä, otsikoita, kuvia ym. muotoiluja. Donec… »

Hyvää uutta vuotta!

Hyvää uutta vuotta!

Vuosikymmen vaihtui, ja samalla vaihtui myös Aurinkokivi Deitti. Entisestä on toki jäljellä vielä tuttu osoite aurinkokivi.com, mutta muuten ei vanhaa ole paljon säästetty. Uudistuminen ja muutos on välttämätön osa elämä… »

Uutiset

Muutoksia käyttöehdoissa

Muutoksia käyttöehdoissa

Aurinkokiven käyttöehdot on päivitetty 10.2.2020. Ehtoihin on lisätty maksupalveluntarjoajaamme koskevia tietoja kappaleeseen Maksulliset ominaisuudet. Linkki käyttöehtoihin löytyy alapalkista. »

Ansaitse liekki-jäsenyys

Ansaitse liekki-jäsenyys

Löysitkö Aurinkokivestä virheen? Uudella sivustolla kaikki ei toimi välttämättä aivan siten kuin oli tarkoitettu. Jos huomasit sivuston toiminnassa tai sisällössä virheen, ilmoita siitä Aurinkokiven ylläpidolle. Jos onge… »

Uusi Aurinkokivi on avattu!

Uusi Aurinkokivi on avattu!

Aurinkokivi Deitti on suomalainen, jo vuodesta 2012 saakka toiminut deittipalvelu. Täysin uudistunut Aurinkokivi avautui 20. tammikuuta 2020. Lue lisää Aurinkokiven ominaisuuksista » Lue lisää Aurinkokiven filosofiasta »… »