Ihmisen sisäinen maailma, mies ja nainen

Kenelle Aurinkokivi Deitti on tarkoitettu?

Aurinkokiven käyttäjiä yhdistää henkinen maailmankatsomus, josta on monenlaisia tulkintoja. Käyttäjille yhteisiä asioita voivat olla kiinnostus henkiseen kasvuun, rajatietoon, itämaisiin filosofioihin, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tai ekologiseen elämäntapaan. Perennialismiksi kutsutun näkökulman mukaan maailman perinteisistä uskonnoista voidaan löytää yhteinen ydin. Sama näkökulma on myös Aurinkokiven filosofian taustalla.

Lue lisää Aurinkokiven filosofiasta »


Aurinkokivi on ystävällinen deittipalvelu


Kotimainen

Deittisivustoissa on nykyisin suomalaisillakin paljon valinnanvaraa. Tiesitkö muuten, että monet maailman suurimmista deittisivustoista omistaa yksi ainoa yritys? Aurinkokivi on täysin kotimainen palvelu. Aurinkokiven omistaa suomalainen yritys, joka maksaa veronsa Suomeen.


Ekologinen

Aurinkokivi antaa 50 senttiä jokaisesta ostosta Suomen metsien suojeluun. Aurinkokiven palvelin sijaitsee Ulvilassa, kallion sisälle rakennetussa laitetilassa. Palvelimen sähkönä käytetään Porin Energian tuulisähköä.


Turvallinen

Aurinkokivi ottaa käyttäjiensä tietoturvan vakavasti: sivuston tietoliikenne on turvattu SSL-salauksella. Profiilisi yksityisyysasetuksista voit määrittää kenelle tietosi näkyvät. Voit myös rajoittaa oikeuden viestittelyyn vain niille käyttäjille, jotka vastaavat toivekumppaniasi. Tämä vähentää turhia yhteydenottoja, ja tekee deittailusta mukavampaa ja rennompaa kaikille. Liittyminen on täysin riskitöntä: Voit poistaa profiilisi yhdellä klikkauksella, milloin haluat.


Ilmainen

Aurinkokiven perusominaisuuksia voit käyttää täysin ilmaiseksi. Niihin kuuluu esimerkiksi viestien lukeminen ja lähettäminen. Lisäpalvelut saat käyttöösi ostamalla Liekki-jäsenyyden. Aurinkokivellä on ominaisuuksiinsa nähden hyvin edulliset hinnat. Esimerkiksi kolmen kuukauden Liekki-jäsenyys maksaa alle 10 euroa kuukaudessa. Aurinkokivessä ei ole piilotettuja tai toistuvia maksuja. Tiedät tarkkaan mistä maksat ja milloin.


Monipuolinen

Aurinkokivessä on hyvin monipuoliset ominaisuudet. Vaikka se onkin deitti, se on ominaisuuksiltaan laajempi verkkoyhteisöpalvelu. Deitin perustoimintojen lisäksi Tapahtumakalenteri, Tori, Seinä ja Blogit ovat myös ilmaisjäsenten käytettävissä. Liekki-jäsenenä saat käyttöösi vielä huomattavasti laajemmat palvelut. Aurinkokiven hakutoiminto on ainutlaatuinen: Voit hakea seuraa esimerkiksi ulkonäön, harrastusten, musiikkimaun, tai 43 erilaisen henkisyyteen, uskontoon ja filosofiaan liittyvän aiheen mukaan. Voit tehdä hakuja myös psykologisen Myers-Briggs -tyyppi-indikaattorin perusteella, ainoana Suomessa. Lisää Aurinkokiven uusista ominaisuuksista voit lukea blogista.

Vai haluatko ensin kurkistaa sivustolle? Katso tästä Aurin virtuaaliprofiili

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org