Quantcast
Perhosmies

Perhosmies

  • Paikalla viimeksi pari viikkoa sitten
Sukupuoli:
Mies 
Ikä:
54
Alue:
Tampere, Pirkanmaa, Suomi
Etsin:
Naista 
Iältään:
30-57
Toiveissa:
Parisuhde 
Vapaa teksti:

Hei sinulle.
Kerronpa itsestäni jotakin.
Olen aika utelias ja leikkisä ja erityisesti ihmisyys kiinnostaa monin tavoin.
Parantajuus on yksi lahjoistani ja pysyvistä tutkimusmatkoistani. Olen luonut useita erilaisia menetelmiä, joiden avulla tiedostaa yhteyttä itseensä ja toisiin ihmisiin.
Lapsuuden kiintymyssuhteen haasteisuuteni vuoksi olen saanut tutkia syvällisesti erillisyydestä matkaa takaisin yhteyteen. Tutkin tällä hetkellä ihan innoissani aidon minuuskokemuksen paljastavaa herkkyyttä. Turvallisen tunneyhteyden kautta avautuu huikeita kehitysmahdollisuuksia. Vastuulliset tunnetyöskentelyvälineet mahdollistavat hyvin kiinnostavia elämää kannattelevia ja avaavia laatuja joiden kanssa työskentelen innoissani.

Teen terapiatöitä välillä aika haastavienkin asiakkaiden kanssa (Läheisyysterapiamenetelmä jonka kehittäjä olen)
Tuntuu hyvältä olla elossa ja virtailla autenttisena ja intuitiivisena.

Luonto on minulle tärkeä paikka tutkia itseäni ja elämää.
Olenkin keksinyt siellä kaikkea kivaa tutkittavaa ja seikkailtavaa.
Kesällä autoni takakontissa on mukana retkeilyvarusteita jotta voin seikkailla aina, kun siltä tuntuu.

Pidän tosi paljon kauneudesta ja sen hetkellä on aina ihana hengähtää sitä kiitollisena kunnioittaen.
Luon kaikenlaista taidetta ja olen näppärä käsistäni.
Olen liikunnallinen ja ikinuori. Pidän siitä, että olen hyvässä kunnossa.

Olen tutkimusmatkalla tantran maailmaan ja opiskelen energian kierrätystä ja sen hallintaa. Siinä on paljon töitä, mutta sen kanssa on mukavaa tutustua elämään yhä herkemmin aistein.

Minulla ei ole omia lapsia mutta olen ollut isäpuolena muutamaan otteeseen. Omasta lapsestakin olen muutaman vuoden haaveillut, mutta se asia on täysin elämän hallussa, enkä kipuile siitä, vaikka herkkä ja kaunis asia se onkin.

FB:ssä olen nimellä Markus Silvola.
Saas nähdä millaisen seikkailun äärellä olemme.
Lämmin halaus sinulle.

Keksin jutun kuinka tutustuminen sujuu ja se on kirjoitettu hieman kieli poskessa.

Minua varoiteltiin suhteen puhki analysoimisesta heti alkuunsa. Keksinpä siitä hyvän kaavan, jolla se olisi kätevä tehdä. Olen luennoinut muutamaan kertaan aiheesta yhteyden rakentuminen ihmissuhteessa ja aihe onkin kestosuosikkini. Minulla on yritystoimintaa, joka sivuaa kaikkea tätä . Olen aika vitsikäs tämän kanssa ja toivon ettei se loukkaa ketään.
Kaikkihan alkaa aina viehättävyydestä. Siitä tunteesta, että tämän ihmisen olemus vetoaa minuun myönteisesti. Kuka minä olen, jos valitsen tämän ihmisen kumppanikseni. Herääkö esiin myönteisiä projektiota ja traumakemiat saavat otollisen maaperän kukoistaakseen… Ei vais kaikkihan me olemme turvallisesti kiintyneitä…
Kun tapaan uuden ihmisen kysyisin mitä hän suhteelta odottaa sillain ihan vapaasti kerrottuna. Sieltä tulee niitä kynttiläillallisia ja latotansseja kesäisin ja pellon laidassa kävelyä usvaisessa yössä kuunnellen linnun lauluja käsi kädessä kohti onnea ja autuutta täynnä suloisia projektioita.
No niin, kun niistä on päästy, niin nyt voi painostaa eikun panostaa lisää. Ja kun jo on ikääkin voisi kysellä terveystilanteesta. Siinä onkin jo omat nolot juttunsa puhuttavaksi, mutta hei elämää se vain on... Selkä on ollut kipeenä ja polveakin on kolottanut. Mutta pikku juoksukilpailu kertoo jo hyvin missä mennään.
Sitten taas seuraavalle tasolle. Onko taloustilanne mikä ja kyky tehdä töitä. Siinä jos luottotiedot ovat menneet niin onkin harkitsemista haluaako sukeltaa yhteiseen konkurssiin. Omaa saldoa ei ehkä ole syytä näyttää vielä tässä vaiheessa.
Tästä kun on selvitty, niin voidaan mennä maailmankuvien selvittelyyn. Ateistin kanssa tai salaliittoteoreetikon rinnalla olisi aivan omat haasteensa.
Sitten onkin kiintymyssuhdemallien selvittelyjen vuoro. Kummalta on tullut isommat löylyt äidiltä vai isältä? Jos henkistä ja fyysistä väkivaltaa paljon, eikä pitkää terapiakokemusta sen jälkeen, niin kovat tulee olemaan työt sen voin taata.
Kun tämä aihe on käyty… voidaan sukeltaa exiin, mitä löylyä on tullut vedettyä puoleensa ja kuinka niistä on selvinnyt. Onko taakse jäänyt vain pelkkiä savuavia raunioita vai onko kauniita kukkatarhoja rakastavine ystävyyksineen ja luottamuksineen.
Ja kun tästä on menty läpi, niin on aika tutustua siihen keihin läheisiin ihmisiin on tässä kohtaa ihmisyyttä rakastava, turvallinen tunneyhteys. Jos siinä on täysin hiljaista niin voi jo kauhusta kiljaista…. hih hii tai yhyy
Sitten on aika jo sukeltaa syvään päätyyn ja vuorossa ovat addiktiot. Kuinka aktiivisesti elämää on turrutettu ja etäännytetty itseään kärsimyksestä. Erittäin havainnollistavaa on erityisesti kiinnittää huomiota niihin liittyvään häpeään, jos asiat ovat vielä reippaasti kesken... Jos aiheeksi tulee sokerin himo ja kahvin juonti niin ollaan kyllä hyvillä vesillä.
Sitten onkin varmaan seksuaalisten asioiden aika… Jos tähän kohtaan säntää liian nopsaan ohittaen muut ja tie nousee pystyyn, niin jälkikäteen saattaa hävettää jonkin verran liiallinen nopeus.
Tämän kaiken läpikäymiseen ajan kanssa voi vierähtää muutamia päiviä/viikkoja/kuukausia… Yleensä kolmen kuukauden jälkeen on aika hyvin kärryillä asioista, kun kunnolla paneutuu.
Sitten voikin olla tosiminänsä kanssa yhteyksissä ja antaa kaikkien erillisten osasten peilata sitä mikä toisessa vetää puoleensa ja mikä hylkii automaattisesti ja sitä työtä se sitten onkin lopun elämää. Traumakemiat ovat paljastuneet ja oikeaa työtä itsensä kanssa saa tehdä kaikin tavoin itsestään vastuuta ottaen ja sitä kaikkea toiseen peilaten. Jos se on hauskaa ja oivalluttavaa sekä mukavaa niin onnellista aikaa elämä tulee olemaan. Helppoa vai mitä?
Sen se pituinen se.
Kuka lähtee tutkimusmatkalle… kun kaavakin on jo valmiina.

Kuvaus
Pituus:
171
Suhteet ja perhe
Suhdetilanne:
Sinkku 
Lapset:
Ei lapsia 
Koulutus ja ammatti
Kielitaito:
Suomi 
Vapaa-aika
Harrastukset:
Kuntosali, Juoksu, Retkeily, Luonto, Lukeminen, Laulaminen, Valokuvaus, Käsityöt, Haaveilu, Meditointi