Quantcast
NaturalBeautys

NaturalBeautys

  • Paikalla viimeksi alle kuukausi sitten
Sukupuoli:
Nainen 
Ikä:
36
Alue:
Forssa, Kanta-Häme, Suomi
Etsin:
Miestä 
Iältään:
36
Toiveissa:
Ystävyyssuhde, Parisuhde, Monisuhde, Treffiseura, Matkaseura, Juttuseura 
Vapaa teksti:

Olen erittäin rehevä, tukeva, muodokas, luonnollisen kaunis, meikitön, hyvät kasvonpiirteet, lyhyet ruskeat hiukset, siniharmaat silmät, silmälasit, pukeudun siististi ja mukavasti.

Olen avoin, mukava, uskollinen, rehellinen, luotettava, rauhallinen, elämänmyönteinen, huolehtivainen, avarakatseinen, ennakkoluuloton, huumorintajuinen, temperamenttinen, toisen huomioiva, kokeilunhaluinen, mielikuvituksellinen, omaperäinen, omituinen, rohkea, herkkä, utelias, seurallinen, spontaani, romantikko ja sopeutuvainen.

Pidän monenlaisista toimintaelokuvista, elektronisesta tanssimusiikista, erilaisista kulttuureista, tanssimisesta, maalaamisesta, sekä piirtämisestä, että lukemisesta, pyöräilystä, uimisesta, luonnossa liikumisesta, käyn kesäisin ilmaistapahtumissa, esim. Pick-Nickissä ja kesäteattereissa esim. Ypäjällä.

Kaipaan toiselta osapuolelta kuuntelu- ja keskustelutaitoa, ymmärrystä, läheisyyttä ja turvaa. Katsotaan miten asenne, luonne ja kemiat osuvat kohdalleen. Suhteessa pidän täkeinä asioina arvostamisen, kunnioittamisen, avoimuuden, yhteisymmärryksen ja luottamuksen. Toivoisin löytäväni pikäaikaisen kumppanin herrasmiehestä nauttiakseni yhdessä läheisyydestä, kosketuksesta, suukottelusta, hyväilystä.

Mielestäni ei kannattaisi keskittää turhaa energiaa iän ja painon vatvomiseen vaan mielummin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Olen tarkka hygieniasta ja savuttomuudesta. Olen saanut kaikki Koronavirus-rokotteet, koska olen riskiryhmässä. Huomioithan, tämän asian, etten omista autoa.

Kun on mahdollisuus kirjoittaa jollekulle, niin silloin kerrotaan asiasta. Jokainen on erilaisissa tilanteissa, joten on turha vääristää asioita. Jos haluat jatkaa yhteydenpitoa kanssani, niin voit laittaa esim. emailisi, sillä en käytä lisäominaisuuksia.

Nämä ovat niitä kuulusia elämänohjeita: On järkevää kunnioittaa toista ihmistä sellaisena kuin on. Jokaisella on mielipiteitä ja mieltymyksiä, joista on turha kiistellä. Se miten antaa kohdeltavan itseään, niin kohtelee muitakin. Sovella asiat itsellesi sopiviksi, niin kaikki on mahdollista. Pidä pinna pitkällä ja suorita saavutuksesi sinnikkäästi. Sen mitä mieli ei tiedä, niin sen kyllä sydän täydentää.

Kuvaus
Luonne:
Empaattinen, Huumorintajuinen, Luova, Positiivinen, Päämäärätietoinen, Rauhallinen, Suorapuheinen 
Horoskooppi:
Vesimies 
Pituus:
170
Kehotyyppi:
XL 
Silmät:
Siniharmaat 
Hiukset:
Tummanruskeat 
Hiustyyli:
Lyhyet
Suhteet ja perhe
Suhdetilanne:
Sinkku 
Lapset:
Ei lapsia 
Haluan lapsia:
En 
Lemmikit:
Kissa 
Koulutus ja ammatti
Opinnot:
Ammattikoulu 
Kielitaito:
Suomi, Englanti 
Elämäntyyli
Päivärytmi:
Iltavirkku 
Tupakointi:
En tupakoi 
Alkoholinkäyttö:
Harvoin ja kohtuudella 
Kannabis:
En käytä 
Vapaa-aika
Harrastukset:
Uinti, Pyöräily, Luonto, Hevoset, Lukeminen, Musiikin kuuntelu, Kuvataide, Valokuvaus, Elokuvat, Sisustaminen 
Musiikki:
Rock, Pop, Hiphop / Rap, Elektroninen, Dance / EDM, Luonnon äänet 
Elokuvat:
Komedia, Toiminta, Jännitys, Scifi, Fantasia, Seikkailu, Western, Dokumentti 
Matkakohteet:
Iso-Britannia, Itävalta, Kreikka
Arvot ja maailmankatsomus
Henkisyys:
Neutraali 
Luonto ja vihreys:
Hyvin tärkeä 
Raha ja omaisuus:
Neutraali 
Onnellisuuden kaava:
Eläimet, luonto, musiikki