Quantcast
Maaliskuun uutiskirje

Maaliskuun uutiskirje

Maaliskuun uutiskirje

Koronaviruksen vuoksi nyt ei ole hyvä aika sopia treffejä, mutta netissä voi sentään keskustella turvallisesti. Onneksi meillä Suomessa on hyvin toimivat nettiyhteydet, ja paljon erilaisia palveluita netissä.

Uuden Aurinkokiven avautumisesta on jo yli kaksi kuukautta, ja on taas aika katsoa tarkemmin mitä sivustolla on tapahtunut.

Profiileihin on tullut hieman muutoksia. Nyt on mahdollista lisätä profiiliinsa myös Suomenusko ja Joogafilosofia.

Ohjetta on laajennettu ja sinne on lisätty linkkejä eri toimintoihin. Linkki ohjeeseen on lisätty myös sivuston päävalikkoon. Myös sivuston ulkonäköön on tullut pieniä muutoksia, kuten moni on varmasti pannut merkille.

Sivuston uusi ominaisuus on Pikahaku, jolla näkee viimeksi kirjautuneet miehet tai naiset. Hakusivulle on lisätty myös Facebookin tykkää-nappi, jolla voi tykätä Aurinkokiven Facebook-sivusta. Siitä kannattaa seuraavan kerran ohi mennessään klikata, sillä tykkäyksetkin vaikuttavat sivuston suosioon.

Maaliskuun aikana on tullut 116 uutta käyttäjää, joka on keskimäärin neljä käyttäjää päivässä. Vaikka käyttäjiä ei vielä olekaan paljon, on Aurinkokivessä jo luultavasti saman verran henkisiä sinkkuja kuin suuremmissakin suomalaisissa deittipalveluissa.

Hakukonenäkyvyyden eteen on tehty töitä, ja Aurinkokivi Deitti näkyykin jo tietyillä hakusanoilla hyvillä sijoituksilla. Profiililomakkeessa on otettu käyttöön kysymys, mitä kautta käyttäjä on tullut sivustolle. Lomakekenttä on ollut näkyvillä uusille tulijoille 3.3. lähtien. Käyttäjistä on perinteisellä Googlen hakukoneella tullut 20 % ja Facebookin mainosten kautta 23 %. 17 % oli kuullut sivustosta kaveriltaan tai Facebookin ryhmässä.

Tällä hetkellä suuri osa sivuston tuloista käytetään mainontaan, joten lisäpalveluiden ostaminen on tehokas keino saada nopeammin uusia käyttäjiä sivustolle. Samalla saa käyttöön sivuston laajennetut ominaisuudet, joiden avulla seuran etsiminen on entistäkin hauskempaa. Liekki-jäsenet voivat esimerkiksi luoda kuvakansioita, jotka säilyvät myös jäsenyyden päätyttyä. Tämä tieto on nyt lisätty myös ohjesivulle.

Aurinkokiven synttärit lähestyvät. Aurinkokivi Deitti täyttää huhtikuussa kahdeksan vuotta! Asiaan palataan huhtikuun uutiskirjeessä.

Kehitysideoita ja valituksia otetaan edelleen vastaan. Jonkin verran on tullutkin ehdotuksia ja kyselyitä, ja monikin niistä on jo johtanut muutoksiin.

Kannattaa siis olla yhteydessä asiakaspalveluun, jos jokin asia sivustolla tökkii tai on epäselvää. Tyhmiä kysymyksiä tai ehdotuksia ei ole. Kaikki ehdotukset eivät johda muutoksiin, mutta mitä useampi valittaa samasta aiheesta, sitä selkeämpi viesti se on ylläpidolle siitä, että asiassa olisi korjattavaa.

Aurinkokivi kehittyy koko ajan, ja käyttäjät itse ovat siinä työssä parhaita oppaita.