Quantcast
shungiittipallo - Blogit - Kirahvikaula

Kirahvikaula

Herättäisiköhän tämä videolinkki enemmän kommentteja kun edellinen flamingojalka blogi: https://tokentube.net/v/2541722990/Kirahvikaulan-arvoitus . Translaki puhuttaa mutta puhe taitaa olla monesti sillä tasolla että mitä jos miehet pääsee naisten vessaan, mitä jos miehet pääsee naisten urheilukisoihin, mitä jos miehet pääsee naisten vankilaan.
Mielenkiintoisempi aspekti on metamyyttiset arkkityypit ja tekoäly. Onko samaistuminen kauniisiin ja rikkaisiin julkkiksiin joilla on kirahvikaula tai flamingojalka keino sotkea miesten ja naisten samaistumista mieheyteen ja naiseuteen? Että yrität samaistua saavuttamattomaan roolimalliin koska se on salatransu ja seurauksena on riittämättömyyden tunne ja huono itsetunto? Koska oman kehon muoto ei ole yhtä "hieno " tai "taiteellinen" , tai että naisen silmät miehellä luo salaperäistä karismaa ja lämpöä ja luotettavuutta johtajan olemukseen, vähän niinkuin kun billgatesillä? Tai että holtiton avoimen yliseksuaalinen käytös on enemmän miehinen juttu ja amy winehouse ja madonna ja mileycyrus on sen takia niin rivoja kun ne on transmiehiä? Tai ehkä taustalla on ufot , yhdessä podcastissä mainittiin että oli parikymmentä koulutyttöä pikkupaikkakunnalla jotka halusi trasformoitua tytöstä pojaksi, ja taustalla oli telepaattinen vaikuttaminen.. tai ehkä joku insta-influensseri?

Käyttäjä

Punttikomedia elokuvassa hieman naisellista roolia näytellyt näyttelijä antaa tärkeän itsetuntoneuvon: https://www.youtube.com/watch?v=ijYaIb8ewuw
Kukka

Käyttäjä

Tämä pari keskittyy transtutkimuksen lisäksi myös säätutkimukseen https://rumble.com/v243dpk-jet-stream-co….html
Nauraa Hämmästynyt