Löydä
samanhenkistä seuraa

Aurinkokivi on tarkoitettu ihmisille joiden maailman­katsomus on henkinen mutta ei välttämättä uskonnollinen. Tapaa sinkkuja jotka jakavat kanssasi samanlaiset elämän­arvot ja kiinnostuksen kohteet. Lue lisää Aurinkokivestä »

Näin se toimii

LUE ESITTELY

Aurinkokivi on suomalainen deitti­sivusto. Esittelystä löydät tietoa Aurinko­kivestä ja siitä kenelle se on tarkoitettu. Jos sinusta tuntuu että Aurinko­kivi on sinulle sopiva deitti, voit siirtyä tekemään profiilin. Rekisteröityminen ja sivuston käyttäminen on ilmaista.

TEE PROFIILI

Profiilin luominen Aurinkokiveen on helppoa. Voit antaa aluksi perus­tiedot itsestäsi ja palata täydentämään profiilisi myöhemmin. Vahvistus­viestin saat heti sähkö­postilla, ja voit kirjautua sisään. Aurinko­kivi Deittiin tulee useita uusia käyttäjiä joka päivä.

ETSI SEURAA

Käytä monipuolista hakua, lähetä viestejä, lataa sisältöä ja tutustu muihin käyttäjiin. Etsitpä sitten elämän­kumppania tai kavereita, Aurinko­kivestä löydät kiinnostavia ihmisiä omalta alueeltasi. Aurinko­kivi on toiminut suomalaisten sinkkujen kohtaamis­paikkana jo vuodesta 2012.

Blogit

Uushenkisyys ja sinkut

Uushenkisyys ja sinkut

Blogi | 17.2.2020 Uushenkisyys ja sinkut Kuinka paljon Suomessa on sinkkuja? Tilastokeskus tekee tilastoja asuntokunnan koon ja väestön perheaseman mukaan, mutta näistä tiedoista ei voi päätellä, kuinka moni on vailla ku… »

Hyvää uutta vuotta!

Hyvää uutta vuotta!

Blogi | 2.1.2020Vuosikymmen vaihtui, ja samalla vaihtui myös Aurinkokivi Deitti. Entisestä on toki jäljellä vielä tuttu osoite aurinkokivi.com, mutta muuten ei vanhaa ole paljon säästetty. Uudistuminen ja muutos on vältt… »

Uutiset

Maksukäytävä on saatu käyttöön

Maksukäytävä on saatu käyttöön

Aurinkokivi Deitin nettimaksut on saatu viimein toimimaan. Liekki-jäsenyyden voi nyt maksaa kortilla, verkko­pankilla ja puhelimella. Lisä­tietoa eri maksu­vaihto­ehdoista löytyy Liekki-jäsenyyden tilaussivulta. Uutisen… »

Ansaitse liekki-jäsenyys

Ansaitse liekki-jäsenyys

Löysitkö Aurinkokivestä virheen? Uudella sivustolla kaikki ei toimi välttämättä aivan siten kuin oli tarkoitettu. Jos huomasit sivuston toiminnassa tai sisällössä virheen, ilmoita siitä Aurinkokiven ylläpidolle. Jos onge… »