Ohjekirjanen | Aurinkokivi Deitti

Info

Ohjekirjanen


Aurinkokiven
käyttäminen ei varmaankaan ole vaikeaa, mutta ylläpito on kuitenkin päättänyt hieman selventää muutamia asioita. Tässä siis Ohjekirjanen, jota laajennetaan jatkossa tarpeen mukaan.Enneagrammi
Käyttäjä voi ilmoittaa tämän profiilissaan. Persoonallisuusenneagrammi on yhdeksänkohtainen persoonallisuustyyppien luokittelu, joka pohjautuu G. I. Gurdjieffin opetuksiin.  Enneagrammitestin voi tehdä osoitteessa http://www.namaste.fi/enneagrammi/enneagrammi-testi/

Kalenteri
Voit lisätä tapahtumia
valitsemalla Toiminnot » Tapahtumat, tai osallistua tapahtumiin kalenterin kautta. Merkitse kohtaan "kuvaus" myös linkki tapahtuman nettisivulle, jos sellainen on. Kohdan "yhteenveto" tiedot näkyvät vain tapahtumalistassa.

Kuvan lataaminen
Jos profiilikuva ei näy oikeassa asennossa, syy on kuvan metatiedoissa (EXIF), joissa kuvan asento on määritelty. EXIF-tietojen poistamiseen löytyy ohjeita netistä. Pikkukuvan voi rajata valitsemalla Oma sivu » Vaihda kuva » Rajaa.

MBTI
Käyttäjä voi ilmoittaa tämän profiilissaan. Myers–Briggs-tyyppi-indikaattori on psykologinen indikaattori, joka kuvaa ihmisen persoonallisuutta neljän ulottuvuuden avulla. Lisätietoja eri tyypeistä löytyy Wikipedian artikkelista. Englanninkielisen testin voi tehdä osoitteessa http://www.humanmetrics.com/cgi-win/JTypes2.asp

Nouseva merkki
Eli astrologinen nousumerkki.
Käyttäjä voi ilmoittaa tämän profiilissaan. Nousevan merkin sekä muut planeettasijainnit syntymäkartallaan voi selvittää osoitteessa http://www.astro.fi/astrologinen_kartta

Oma profiili

Oman profiilin voit nähdä sellaisena kuin sen muut näkevät, kahdella eri tavalla. Jos sinulla on profiilissasi kuva, se ilmestyy kirjautumisen jälkeen vasemman palkin laatikkoon "Viimeksi kirjautuneet". Klikkaamalla omaa kuvaasi pääset omaan profiiliisi. Jos sinulla ei ole kuvaa, valitse yläpalkista "Profiili" ja "Oma sivu". Klikkaa oman sivun yläosassa näkyvää nimimerkkiäsi niin pääset omaan profiiliisi.
Profiilin tiedot ovat kahdessa osassa: perustiedoissa ja profiilitiedoissa. Voit valita näkymän profiilisivun yläpalkista.


Online
Paikalla olevat käyttäjät löydät helpoiten tavallisella hakutoiminnolla. Järjestelmä lajittelee tulokset oletuksena niin, että viimeksi paikalla olleet näkyvät listassa ensimmäisenä. Paikalla olevien käyttäjien nimimerkin vieressä näkyy teksti "Online". Voit myös valita Lisätiedoista kohdan "Vain Online". Löydät hakutoiminnolla vain ne paikalla olevat käyttäjät, jotka sopivat hakuusi.

Profiilin poistaminen
Profiilin voi poistaa kirjautumalla sivustolle ja valitsemalla Asetukset » Yksityisyys » Kuka voi nähdä profiilini » Lopeta käyttäjätili.

Viestit
Kun vastaat viestiin, saat aiemmat saman ketjun viestit näkyviin viestiruudun alaosasta klikkaamalla tekstiä "Viestihistoria". Viestiruudun kokoa voit muuttaa sen oikeasta alakulmasta.